Prsten s kamenem Jantar - stříbro

Tento produkt již není nadále skladem. Vybrat si ale můžete z novějších a krásnějších šperků. Na výběr máte přes 15000 produktů ;)

Stylové originální stříbrné šperky a prsteny s polodrahokamy - pravý přírodní Jantar.

Stříbrný prsten je dekorován přírodním pravým Jantarem. Tento vzácny kámen je v prstenu důmyslně zasazen a září na všechny strany.Hnědá barva kamínku Vás zaujme hned na první pohled.Prsten se vyznačuje originalitou a spolu s ozdobným stříbrem působí opravdu skvostně a jedinečně.
Ryzost: stříbro 925 bez rhodiování.
Šířka prstenu: 2-10mm

SOUČÁSTI ŠPERKU JE CERTIFIKÁT PRAVOSTI ŠPERKU A KAMENE.

V minulosti byl jantar označován jako zlato severu. Tajemný původ a teplá, zlatavá krása jantaru upoutávaly člověka po tisíce let a ve špercích ještě více vynikne jeho krása a originální inkluze. Tento půvabný ženský šperk to jen potvrzuje.

Něco o Jantaru:

Výskyt: Druh, který se nejvíce podobá vyhynulému ,,jantarovému stromu", se vyskytuje pouze ve východní Africe. Jantar z baltské oblasti pochází z jehličnatého stromu. Nejvýznamější je tzv. jantarová provincie rozprostírající se kolem Baltského moře. Má délku 2000 a šířku 500 km. Zde se těží již od historických dob. Ojedinělé hlízy měly hmotnost až 10 kg. Jantar lze sice najít všude na světě, ale jen asi ve dvaceti oblastech je jantaru tolik, aby se jej vyplatilo těžit. V současné době je významným producentem Dominikánská republika. Zde se nalézají i vzácné modré jantary. Také se nachází v Mexiku, Francii, Itálii, Španělsku, Německu, Rumunsku, Kanadě a ojediněle i v Česku.


SIR1599is
Důležité: Všem zákazníkům se omlouváme, v současné době náš e-shop zažívá technické problémy, proto jsme byly nuceni pozastavit do vyřešení prodej. Těšíme se na Vás, jakmile bude vše opět v pořádku. Vaše Šperky LeClay.

PROČ ŠPERKY U NÁS?

home

OVĚŘENÝ OBCHOD

Zdobíte se s námi již 10 let.
truck

LEVNÉ POŠTOVNÉ

Zásilkovna - platba předem: 50 Kč
ČP - platba předem: 60 Kč
PPL - platba předem: 85 Kč
Dobírky a další dopravci
home

OBLÍBENÉ RYTÍ DO ŠPERKŮ

Vaše nejoblíbenější služba.
Rytí do šperků textem, laserem i obrázky.
check

PŘES 21 000 ZÁKAZNÍKŮ

star

PŘES 14 000 ŠPERKŮ

Šperky moderní, extravagantní, decentní, malé i velké, jemné a další - výběr je už na Vás ;)
home

RYCHLÉ DORUČENÍ

U Vás doma už i od druhého dne.
wallet

VRÁCENÍ PENĚZ ČI VÝMĚNA

Rychlá výměna bez udání důvodu.
check

ZÁRUKA 2 ROKY

Product successfully added to the product comparison!