Šperky - Kategorie

Co říkají zákazníci?

“Velice děkuji za neuvěřitelně rychlé dodání! Opravdu jsem ty šperky potřeboval v šibeničním termínu. A díky Vám to vyšlo!"

Ladislav P.

“Máte velice krásný eshop a ještě krásnější šperky. Šperky z chirurgické oceli jsou mou vášní a Váš obchod jsem se velmi oblíbila."

Maky

“Nechápu, jak můžete mít všechny šperky tak levné! Všude v obchodech je mají i o 100% dražší! Ale jsem za to ráda, i pro příště vím, kde šperky nakoupit ;)"

Terka K.

“Děkuji za krásné šperky. Přítelkyně byla naprosto nadšená! Určitě u Vás nakoupím zase, a nejspíš brzy, tentokrát pořídím šperky taky sobě :)"

Petr M.

“Miluji šperky z chirurgické oceli a chtěla jsem je sehnat šperky levně. Naštěstí jsem našla Váš e-shop a hned nakoupila!"

Alena B.

Šperky z chirurgické oceli - to jsou šperky LeClay

Šperky z chirurgické oceli neboli krásné, levné, odolné a moderní šperky! E-shop šperky LeClay obsahuje šperky z chirurgické oceli v počtu přes 3 000 nejrůznějších druhů! V našem obchodu naleznete také nejrůznější Piercingy z chirurgické oceli, stříbra a bižuterie, dále stříbrné šperky, šperky z wolframu/tungstenu, titanu a keramické šperky.

Naše Ocelové šperky pořídíte za ceny o desítky až stovky procent levněji než v kamenných obchodech. Výběr z mnoha typů šperků v kombinacích chirurgická ocel se zirkony.

U nás si vybere opravdu každý, i Vy! – ocelové náramky, náušnice, přívěšky, řetízky, prsteny, snubní prsteny, zásnubní prsteny, náhrdelníky!

Nově u nás můžete nakoupit také stříbrné šperkyStříbrné šperky v našem obchodu jsou vyrobené ze stříbra s jakostním označením 925/1000. V nabídce najdete krásné stříbrné náramky, prsteny, náušnice, náhrdelníky, stříbrné přívěšky a řetízky, a také stříbrné šperky na nohu.

Nově jsme zahrnuli do našeho sortimentu také úchvatné stříbrné šperky Silvego, které jsou v drtivé většině ozdobeny nádhernými kameny Swarovski Crystals.

Šperky a akce

Proč u nás nenajdete šperky v akci? Protože u nás koupíte všechny šperky za akční ceny! Víme, že akční ceny máte rádi, proto máme ceny tak nízko, že rádoby "akční ceny" nejsou potřeba.

Statement šperky

V případě, že sháníte statement šperky z bižuterie, doporučujeme internétový obchod s bijou Jewelton.cz. Obchod nabízí krásné masivní statement náhrdelníky. Náhrdelníky naleznete přehledně seřazené v kategoriích Statement náhrdelníky, bib náhrdelníky, perlové náhrdelníky, choker náhrdelníky, chunky (masivní) náhrdelníky, chain náhrdelníky a Cluster náhrdelníky. Statement náhrdelníky se vyznačují svou masivností. Jsou jakýmsi vyjádřením, které je doslova "oči strhující".

 

Proč nakupovat šperky z chirurgické oceli v našem obchodě?

Šperky skladem

U nás zažijete opravdu rychlé dodání! 99% procent šperků je připraveno k rychlému odeslání!

Šperky z chirurgické ocele levně!

Nesnažíme se návštěvníky ohromovat obrovskými slevami. Najdete u nás proto šperky za trvale nízké ceny!

Šperky můžete do 14ti dnů vyměnit či vrátit

Pokud se Vám doručené šperky nebudou líbit nebo Vám nesedne velikost, není problém je vrátit, či vyměnit za jiné šperky.

Najdete u nás atypické šperky z chirurgické oceli

Nabízíme atypické šperky z chirurgické oceli, které zaujmou každého. Vybírat můžete z cca 3000 šperků!

Rychlý a pohodlný nákup bez registrace

V našem obchodu zažijete také komfort a rychlost. Šperky můžete nakupovat i bez registrace a to během pár okamžiků, pohodlně na jedné stránce. Už žádné proklikávání velkým množstvým stránek jen kvůli objednávce!

Rytí / gravírování šperků z chirurgické oceli

Šperky si můžete obohatit také vlastním vyrytím např. textu, obrázku, loga nebo fotky. Rytí a gravírování šperků navíc neprodlouží expedici balíčku s Vašimi šperky!

Šperky z chirurgické oceli a její výhody

Neoxiduje – na povrchu ocelových šperků se netvoří žádné skvrny

Vysoká tvrdost – chirurgická ocel je těžko zlomitelná a ohebná

Hypoalergenní – chirurgická ocel nevytváří alergické reakce

Nemění barvu – chirurgická ocel drží svou barvu


Chirurgická ocel se stává stále populárnější a dnes už nejen mezi mladšími lidmi. Naše chirurgická ocel 316L je povrchově opracována s použitím unikátní technologie – elektromagnetické leštění (PVD technologie). Díky této technologii jsou odstraněny i nepatrné nerovnosti z povrchu šperku. Proto jsou šperky z chirurgické oceli tak krásně vyhlazeny. Chirugická ocel se tak dá extrémně vyleštit a vyhladit. Ocelové šperky se vyrábějí jako náramky, náušnice, přívěšky, řetízky, prsteny, náhrdelníky a další. Naše krásné a levné ocelové šperky jsou také vhodné jako dárky pro ženy, dárky pro muže, ale také jako dárky k valentýnu. Dárky u nás díky našemu výběru najde opravdu každý! Vaše ocelové šperky můžete také samozřejmě mít s dárkovými krabičkami, které naleznete v kategorie dárkové krabičky.

Chirurgická ocel – výhody použití PVD technologie

Ocelové šperky jsou vysoce tvrdé

Chirurgická ocel je odolná proti korozi

UV stálost šperků

Barevná stálost chirurgické oceli

Vysoká dolnost proti odření a poškrábání

Ocelové šperky - oxidace

Šperky - Chirurgická ocel 316L

Nejvíce oxidaci odolávající ocel. Je imojiné používána i na výrobu tělních implantátů, nejen šperků. Chirurgická ocel 316L je také velmi vhodná na výrobu piercingů.


Naše šperky z chirurgické oceli jsou zhotoveny z prvotřídní chirurgické oceli 316L.

Které šperky u nás určitě najdete?

 

  • Náušnice z chirurgické oceli - vybírejte si i Vy ocelové náušnice ze stovek párů. Na výběr máte visací náušnice, kruhové náušnice (kruhy), náušnice pecky, nebo náušnice s kameny, kamínky a zirkony
  • Prsteny z chirurgické oceli - levné ocelové prsteny za úžasné ceny, mnoho velikostních variant a druhů: prsteny z chirurgické oceli s kamínky, 
  • Piercing - kategorie piercingů je přehledně rozdělena podle umístění, kam pierc chcete: piercing do pupíku, piercing do jazyka, piercing do ucha, piercing do brady, piercing do bradavky, piercing do obočí a další piercingy...
  • Snubní prsteny chirurgická ocel - v našem e-shopu si můžete vybrat snubní prsteny z chirurgicé oceli nejrůznějších druhů. Pokud hledáte levné snubní prsteny, tak tu jste správně :)
  • Zásnubní prsteny chirurgická ocel - pokud hledáte zásnubní prsten pro svou milou, tak jste tu správně, zásnubní prsteny můžete také vybírat v katgorii Prsteny z chirurgické oceli, kde najdete také Zásnubní prsteny.
  • Přívěšky z chirurgické oceli - přívěšky na krk jsou velmi oblíbené, proto u nás najdete velký výběr: přívěšky pro dva, přívěšky srdce a jiné přívěšky z chirurgické oceli
  • Náramky z chirurgické oceli - pánské náramky z chirurgické jsou velmi oblíbené a v dnešní době jsou populární i stylové dámské náramky. Vybrat si můžete také náramky přátelství

Nejnovější blog příspěvky

Product successfully added to the product comparison!