A je to tu zase, každoroční dilema, co koupit svému muži pod stromeček… Můžete zvolit samozřejmě klasiku, ze které Váš miláček vyletí z kůže štěstím, jako jsou teplé ponožky (můžete zvolit jinou barvu, než loni), stylové trička, které bude nosit jen na spaní, nebo super nabitou sadu hygienických potřeb, sprchové gely a matlátka na obličej na noc, které stejně nikdy nepoužije…

Doufáme, že jsme Vás trochu pobavili, protože po těchto dárcích rozhodně nikdo netouží. Ani muži, ani ženy, ani děti, ani nikdo… Co tedy ale opravdu koupit? Mno, je tu řeč o dárcích pro muže, a muži dělají co? Rádi si hrají, takže je možné je poctít všemi různými dárky k zabavení. Jsou to různé gadgety, blbůstky, pořádné auta na ovládání a RC modely, Xbox, nové GTA 5 (díky kterému Vám dá pokoj na hodně dlouho) a další jiné vychytávky…

Nekteří muži se ale také rádi líbí svému okolí a určitě i Vám. Nebo alespoň Vy chcete, aby se Vám líbil J Proto jsme pro Vás dnes připravil zajímavé tipy na dárky z našeho obchodu, a tušite správně, bude se jednat o šperky a to konkrétně o pánské náramky, přívěšky, řetízky a pánské náušnice. Z každé kategorie Vám představíme cca 3 letošní tipny na dárky pod stromeček!

Stylové pánské náramky

Pořádný pánský náramek neurazí rozhodně žádného chlapa, a když vyberete i náramek, do kterého lze rýt a necháte mu do něj vyrýt svůj vzkaz? Uděláte z náramku originál! Chce to vybrat náramek, který má plošku, do které půjde rýt. Zda jde do náramku rýt je uvedeno pod cenou náramku – možností výběru rytí. 

Pánské přívěšky

Velice oblíbené jsou mezi muži tzv. psí známky, neboli dog tags. Můžete vybírat i z různých barev a samozřejmě, můžete do nich u nás nechat vyrýt téměř cokoliv! Jak text, tak obrázky (grafiku).

Pánské řetízky

Pořádným řetězem svého miláčka rozhodně potěšíte, chce to vybrat něco netradičního, nebo klasického? 

Věříme, že jsme Vám s výběrem pomohli a ušetřili tak alespoň trochu stresu z předvánočního shonu