Vyfiltruj si šperky

Šperky - Kategorie

Co říkají zákazníci?

“Velice děkuji za neuvěřitelně rychlé dodání! Opravdu jsem ty šperky potřeboval v šibeničním termínu. A díky Vám to vyšlo!"

Ladislav P.

“Máte velice krásný eshop a ještě krásnější šperky. Šperky z chirurgické oceli jsou mou vášní a Váš obchod jsem se velmi oblíbila."

Maky

“Nechápu, jak můžete mít všechny šperky tak levné! Všude v obchodech je mají i o 100% dražší! Ale jsem za to ráda, i pro příště vím, kde šperky nakoupit ;)"

Terka K.

“Děkuji za krásné šperky. Přítelkyně byla naprosto nadšená! Určitě u Vás nakoupím zase, a nejspíš brzy, tentokrát pořídím šperky taky sobě :)"

Petr M.

“Miluji šperky z chirurgické oceli a chtěla jsem je sehnat šperky levně. Naštěstí jsem našla Váš e-shop a hned nakoupila!"

Alena B.

PIERCING

V této kategorii naleznete piercingy všech druhů – piercing do pupíku, piercing do nosu, piercing do jazyka, do rtu, do ucha a další piercingy. Máme piercingy z nezávadných materiálů, jako jsou piercing z chirurgické oceli nebo piercing z bioplastu, ale i jiné materiály. Vybrat si můžete také svítící piercing nebo UV piercing...

Piercing můžete vybírat z kategorií: Falešné piercingy, stříbrné piercingy, zlaté piercingy, industrial piercingy, microdermal piercingy, surface piercingy, tunely a plugy, roztahováky, piercingy do pupíku, do jazyka, do obočí, do nosu, do ucha, do brady, do bradavky, dále kruhy, podkovy a spirály. V případě ztráty některé z částí piercingu není důvod ke smutku, protože jsou k dispozici i náhradní díly piercingů jako kuličky, tyčky, labrety, gumičky, závity a mnohé další.

Právě vybíráte z 4219 produktů.
šperků na stránku
Product successfully added to the product comparison!