Vyfiltruj si šperky

Šperky - Kategorie

Co říkají zákazníci?

“Velice děkuji za neuvěřitelně rychlé dodání! Opravdu jsem ty šperky potřeboval v šibeničním termínu. A díky Vám to vyšlo!"

Ladislav P.

“Máte velice krásný eshop a ještě krásnější šperky. Šperky z chirurgické oceli jsou mou vášní a Váš obchod jsem se velmi oblíbila."

Maky

“Nechápu, jak můžete mít všechny šperky tak levné! Všude v obchodech je mají i o 100% dražší! Ale jsem za to ráda, i pro příště vím, kde šperky nakoupit ;)"

Terka K.

“Děkuji za krásné šperky. Přítelkyně byla naprosto nadšená! Určitě u Vás nakoupím zase, a nejspíš brzy, tentokrát pořídím šperky taky sobě :)"

Petr M.

“Miluji šperky z chirurgické oceli a chtěla jsem je sehnat šperky levně. Naštěstí jsem našla Váš e-shop a hned nakoupila!"

Alena B.

Piercing do nosu

Piercing do nosu patří k nejoblíbenějším modelům zdobení částí těla, a proto si zaslouží pestrý výběr a uspokojení požadavků všech zákazníků. Můžete si tak vybírat nejen různé tvary a provedení, ale také barevné odstíny a materiály (chirurgická ocel, zlatý, stříbrný, titan). Pro uspokojení vašich představ a stylu si tak pro váš nos můžete pořídit piercing do nosu v provedení kruhy, v kombinaci s různými druhy kamenů, ve tvaru srdíčka, sluníčka, kotvy, kytičky, měsíčku, kapky či visacího zámku, kuličky, kroužek, kruhy s křížkem, hvězdou a mnoho dalších variant. Můžeš si vybrat i falešný piercing (fake piercing), zlatý piercing do nosu nebo i stříbrný piercing do nosu. Díky pestrému výběru si každý najde řešení podle svých představ a stylu a elegantní zkrášlení nosu. Vyber si i ty z více než 500 stylů piercingů do nosu, a levně!

Právě vybíráte z 685 produktů.
šperků na stránku
Product successfully added to the product comparison!