Náhrdelník cca 82cm z přírodního Achátu - bižuterie

Tento produkt již není nadále skladem. Vybrat si ale můžete z novějších a krásnějších šperků. Na výběr máte přes 15000 produktů ;)

Originální bižuterní šperky a náhrdelníky s polodrahokamy. Šperk z ozdobného bižuterního kovu 18 x 24 mm a přírodního Achátu barvy šedozelené a červenooranžové s prasklinkami - žilkami. Průměrná velikost kamenů je 12 mm a cca 15 x 21 cm. Náhrdelník je bez zapínání. Jeho celková délka je cca 82 cm.
Každý kámen a šperk je originál. Přírodní kameny mohou mít na povrchu i uvnitř drobné inkluze, ale i ty přispívají k jeho kráse a jedinečnosti. Použité kameny se mohou
mírně lišit od obrázku.

Něco o Achátu:
Acháty. Mezi ně se řadí pevnostní achát. Má hranatě uspořádané proužky připomínající letecký pohled na pevnost. Také ohnivý achát je odruda páskového achátu s vrostlými inkluzemi rezavě hnědého hematitu, které po naleštění poutají třpytivou irizaci.
Mechový achát páskování zcela postrádá. Je průsvitný a bezbarvý, bílý nebo šedý s tmavými mechovými nebo stromkovými uzavřeninami (připomínají maličký strom nebo keř). nejedná se ve skutečnosti o žádné miniaturní rostlinky, ale o inkluze jiných materiálů, nejčastěji oxidů železa či manganu, případně chloritu. Mechovým achátům s hnědými inkluzemi se v některých krajích říká kávový (moka) kámen. Pro idické mechové acháty jsou typické zelené mechovité dendrity. Obvykle se brousí v podobě tenkých destiček nebo leští pro ozdobné účely, brože nebo přívěsky.
Achátové dřevo je fosilní dřevo, jehož organická složka byla nahrazena achátem. Příklady lze najít v jednom z nejúžasnějších divů přírody, arizonském Zkamenělém pralese kde pestrobarevné achátové dřevo pokrývá stovky čtverečních kilometrů.


SI51-1N
Důležité: Všem zákazníkům se omlouváme, v současné době náš e-shop zažívá technické problémy, proto jsme byly nuceni pozastavit do vyřešení prodej. Těšíme se na Vás, jakmile bude vše opět v pořádku. Vaše Šperky LeClay.

PROČ ŠPERKY U NÁS?

home

OVĚŘENÝ OBCHOD

Zdobíte se s námi již 10 let.
truck

LEVNÉ POŠTOVNÉ

Zásilkovna - platba předem: 50 Kč
ČP - platba předem: 60 Kč
PPL - platba předem: 85 Kč
Dobírky a další dopravci
home

OBLÍBENÉ RYTÍ DO ŠPERKŮ

Vaše nejoblíbenější služba.
Rytí do šperků textem, laserem i obrázky.
check

PŘES 21 000 ZÁKAZNÍKŮ

star

PŘES 14 000 ŠPERKŮ

Šperky moderní, extravagantní, decentní, malé i velké, jemné a další - výběr je už na Vás ;)
home

RYCHLÉ DORUČENÍ

U Vás doma už i od druhého dne.
wallet

VRÁCENÍ PENĚZ ČI VÝMĚNA

Rychlá výměna bez udání důvodu.
check

ZÁRUKA 2 ROKY

Product successfully added to the product comparison!