Vyfiltruj si šperky

velikost prstenu

Šperky - Kategorie

Co říkají zákazníci?

“Velice děkuji za neuvěřitelně rychlé dodání! Opravdu jsem ty šperky potřeboval v šibeničním termínu. A díky Vám to vyšlo!"

Ladislav P.

“Máte velice krásný eshop a ještě krásnější šperky. Šperky z chirurgické oceli jsou mou vášní a Váš obchod jsem se velmi oblíbila."

Maky

“Nechápu, jak můžete mít všechny šperky tak levné! Všude v obchodech je mají i o 100% dražší! Ale jsem za to ráda, i pro příště vím, kde šperky nakoupit ;)"

Terka K.

“Děkuji za krásné šperky. Přítelkyně byla naprosto nadšená! Určitě u Vás nakoupím zase, a nejspíš brzy, tentokrát pořídím šperky taky sobě :)"

Petr M.

“Miluji šperky z chirurgické oceli a chtěla jsem je sehnat šperky levně. Naštěstí jsem našla Váš e-shop a hned nakoupila!"

Alena B.

Prsteny z chirurgické oceli

Chirurgická ocel a prsteny – krása a spolehlivost. Ocelové prsteny z chirurgické oceli byly vůbec prvními šperky z chirurgické oceli. Chirurgická ocel byla a je nejčastěji opracovávána právě k výrobě prstenů. Za pomocí laserů, povrchových úprav a kamínků vznikají skutečně krásné ocelové prsteny, které opravdu vyniknou za každé situace. Prsteny jsou vyhledávány hlavně ve variantách s kameny a s kamínky. Velmi oblíbené jsou také prsteny z chirurgické oceli se Swarovski krystaly, kdy třpyt je tak nádherný, že se šperku nemůžou nabažit jak ženy, tak muži, kteří je na ženách vidí. V našem obchodu naleznete jak levné ocelové prsteny z chirurgické ocele, tak prsteny dražší, ještě více propracované, avšak všechny kvalitní. Dále pro Vás máme také snubní prsteny z chururgické oceli a zásnubní prsteny. Prsteny z chirurgické oceli jsou také vhodné jako krásný dárek pro Vaše blízké. Můžete si také do prstenů nechat zhotovit vlastní rytinu. Rytí do prstenů provádíme tzv. na počkání a doba odeslání se tak neprodlouží. Více o rytí do prstenů v tipu Rytí/Gravírování prstenů. Krásný prsten z chirurgické oceli jistojistě vyšperkuje Vaší ruku.

Právě vybíráte z 828 produktů.
šperků na stránku
Product successfully added to the product comparison!